ms Prinsendam, Holland America Line

dinsdag, 25 augustus 2009 08:29 administrator
Afdrukken PDF

ms Prinsendam

Schip

U vaart met de ms Prinsendam.

De MS Prinsendam is een buitengewoon schip. Het ademt een gevoel van ruimte en verfijnde ambiance uit. Met deze elegante ontdekker reizen passagiers naar de meest prachtige bestemmingen.

Elegant schip
Op de MS Prinsendam vind je prachtige teakhouten dekken, zonnige ruimtes, intrigerende antiquiteiten maar ook speciale kunst. En natuurlijk luxueuze ruime ocean-view staterooms, waarvan 40 procent met privé verandas. Daarnaast zijn er ook de ruimtes die je al min of meer verwacht op een schip van de Holland America Line: de subtiele Explorer’s Lounge, de intieme Ocean Bar, het levendige Crow’s Nest, de La Fontaine Dining Room, het Odyssey Restaurant en het relaxte Lido Restaurant.

Nieuwe bestemmingen uitproberen
Dit eerder kleine schip, in vergelijking met de andere schepen van de Holland America Line, dankt zijn bijnaam als ‘the elegant explorer’ vooral aan zijn grootte. Doordat de omvang van dit schip, die maximaal 800 passagiers aan boord kan nemen, beperkt is, kan dit schip ook de kleinere havens bezoeken. En het zijn net die minder druk bezochte havens die ervaren reizigers wensen te ontdekken. Dit is ook het publiek die meestal op de MS Prinsendam vertoeft. Zo zullen nieuwe bestemmingen vaak eerst met dit schip uitgeprobeerd worden.

In stijl dineren
Van de award winnende service van onze Indonesische en Filipino crew tot de uitmuntende vijf-sterren keuken is de MS Prinsendam is het toonbeeld van Holland America’s stijlvolle, gracieuze leven aan boord. Met een glimlach op hun gezicht serveert het personeel u erg verfijnde gerechten. In Manila opende Holland America Line een eigen hotelschool, waar het grootste deel van het personeel zijn/haar opleiding genoot. Ze leiden dus hun personeel zelf op zodat ze hun passagiers steeds de beste service kunnen aanbieden.

Hutten

Holland America Line cruises: elke passagiershut is een comfortabel onderkomen

Kom tot rust in een wereld van comfort en elegantie aan boord van de cruiseschepen van Holland America Line. Elke detail, van de zachte kamerjassen tot de fijne chocolaatjes die u 's avonds op uw hoofdkussen vindt, ademt de sfeer van luxe en raffinement. De met smaak uitgekozen voorzieningen, maken uw verblijf in de passagiershutten tot een waar genot.

STANDAARD PASSAGIERSHUT M:
13-20 m2 grote binnenhut, voorzien van 2 éénpersoonsbedden die niet samengevoegd kunnen worden.

GROTE OCEANVIEUW HUT D EN E:
16-17m2 grote hutten die onbepertk uitzicht op zee bieden, voorzien van 2 bedden (om te vormen tot 1 queensize bed), inloopkast, bad en douche.

DELUXE VERANDAH OCEANVIEW HUT AA EN A:
16-21 m2 grote hutten die uitzicht op zee bieden, voorzien van 2 bedden (om te vormen tot 1 queensize bed), inloopkast, bad en douche.
Tevens zijn ze voorzien van een zithoek, privé veranda, koelkast en ramen van plafond tot vloer.

SUPERIOR VERANDAH S SUITE:
34-37 m2 grote suites die uitzicht op zee bieden, voorzien van 2 bedden (om te vormen tot 1 kingsize bed), inloopkast, badkamer met bad en douche op alleen douche.
Tevens zijn ze voorzien van een zithoek, privé veranda, koelkast en ramen van plafond tot vloer. U beschikt o.a. over een minibar, verse bloemen en gratis dvd-uitleen.


Alle hutten zijn voorzien van:

 • Ruime, elegant gedecoreerde passagiershutten, de meeste voorzien van een privéveranda.
 • Luxueuze Mariner's Dream™ bedden en beddengoed van de beste kwaliteit
 • Dagelijkse schoonmaak om de passagiershutten in perfecte staat te houden
 • Grote extra zachte Egyptische katoenen handdoeken
 • Prachtig verlichte spiegels; massagedouchekoppen; föhns van topkwaliteit
 • Luxueuse badstoffen badjassen
 • Elemis Aromapure "Time to Spa" badvoorzieningen
 • LCD televisies met dvd-spelers
 • Ruime bergmogelijkheden
 • Gratis vers fruit
 • Gratis 24-uurs maaltijden-roomservice
 • Elke avond wordt uw bed opengeslagen
 • Gratis dienst schoenen poetsen
 • Gratis ijs

Reis Aanvragen1000 karakters over